Presedintele Fundatiei ""Casa Campionilor""
Varsta: 44 de ani Mariana Bitang, presedintele Fundatiei ""Casa Campionilor"", a inmanat ieri primul trofeu denumit ""Campioni de Legenda"". Fosta antrenoare a lotului national feminin de gimnastic
Presedintele Fundatiei ""Casa Campionilor""
Varsta: 44 de ani Mariana Bitang, presedintele Fundatiei ""Casa Campionilor"", a inmanat ieri primul trofeu denumit ""Campioni de Legenda"". Fosta antrenoare a lotului national feminin de gimnastica a declarat ca acest trofeu va fi acordat marilor campioni ai Romaniei. Prima persoana careia i s-a decernat acest trofeu este fosta gimnasta Nadia Comaneci, ""pentru ca toata lumea sportului o considera pe Nadia cel mai important simbol al acestui domeniu si pentru serviciile aduse sportului romanesc"". Bitang si-a manifestat dorinta de a realiza o galerie a sportului romanesc, in care fostii sportivi sa doneze cate un obiect personal. Pentru proiectele fundatiei pe care o conduce, Jurnalul National o declata pe Mariana Bitang ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.