1Ministrul britanic de Finante, Gordon Brown, este preferatul cetatenilor britanici ca succesor al premierului Tony Blair (The Sun). Nici o surpriza. Avea cele mai mari sanse chiar inainte ca Blair sa isi anunte retragerea. Altfel nu s-ar fi obosit sa-i pregateasca atat de bine ""debarcarea"".
2Dupa succesul comercial al cartii si filmului ""Codul lui Da Vinci"", lumea crestina va fi zguduita de o noua dezvaluire: ""Misterele manuscriselor de la Marea Moarta"" (WorldNetDaily). Aberant! Scrierile ebraice stravechi nu vor fi facute publice probabil niciodata. Iar cartea lui D. Brown a avut succes doar printre taximetristi si gospodine.
3Printul Harry a implinit ieri 22 de ani si a ales sa serbeze evenimentul la cazarma unde efectueaza stagiul de pregatire ca ofiter al armatei britanice (AFP). Firesc. De ce
si-ar petrece ziua in vreun local select, oferindu-se pe tava tabloidelor grabite sa scrie
ca s-a imbatat crita si a fumat marijuana?
4Producatorii de autoturisme din China vaneaza piata de profil din Statele Unite. ""Invazia"" de autovehicule chinezesti este programata incepand din 2009 (News Week). O stire cu totul lipsita de interes pentru consumatorul roman, constient ca tot masinile germane sunt cele mai performante. (Anca Aldea, Irina Cristea)