Pugilistul profesionist Lucian Bute isi va pune in joc, vineri noapte, toate cele trei centuri de campion pe care le detine, urmand sa boxeze cu ghanezul James Obede Toney in cadrul unei gale gazduite de "Center Bell Arena" din Montreal. Conform club
Pugilistul profesionist Lucian Bute isi va pune in joc, vineri noapte, toate cele trei centuri de campion pe care le detine, urmand sa boxeze cu ghanezul James Obede Toney in cadrul unei gale gazduite de "Center Bell Arena" din Montreal. Conform clubului canadian Interbox, in meciul care este programat sa se dispute pe durata a 12 reprize, Bute (17 victorii, 15 prin KO) va incerca sa-si apare centurile de la categoria super-mijlocie ale versiunilor NABA, NABF si WBC Continental Bute in fata unui adversar extrem de puternic, pugilistul ghanez in varsta de 26 de ani avand un palmares la fel de impresionant cu al romanului, 20 de victorii, dintre care 18 prin KO. In aceeasi gala, care va fi transmisa in direct de TVR 1, de la ora 5, vor mai urca in ring alti doi pugilisti romani, Adrian Diaconu, la categoria semi-grea, care-l va avea ca adversar pe veteranul american Olando Rivera, si Ion Ionut, care va incrucisa manusile la categoria semi-mijlocie cu argentinianul Jorge Daniel Miranda. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.