Desi au trecut doua zile de la meciul cu Dinamo Kiev, presa internationala continua sa scrie despre formidabila victorie a Stelei, vazuta acum drept adversara serioasa pentru Real Madrid in lupta pentru calificare.

Daca primul semnal de alarma a fost tras de ziarele din Barcelona, de data aceasta si AS, cotidianul de casa al ""galacticilor"", a scris despre ""pericolul"" care vine din Ghencea. ""Renasterea Stelei e o amenintare pentru Madrid"", a titrat AS dupa primele doua meciuri din Grupa E.
""Victoria cu 4-1 la Kiev o face candidata la locul doi, care initial parea adjudecat de cea care pierdea batalia dintre Lyon si Real. Nimeni nu se astepta la acest start al romanilor, care porneau cu a patra sansa in grupa"", a scris publicatia spaniola. ""Nu exista scuze pentru infrangerea suferita de Real Madrid la Lyon. Acest Real va avea dificultati in a se califica si se pare ca va trebui sa-si dispute locul cu Steaua"", a scris si El Mundo Deportivo. Site-ul postului spaniol de televiziune Antena 3 TV a titrat ""Steaua, marele dusman din grupa"": ""Cum Real Madrid nu se trezeste, Steaua poate sa-i stea in gat. Pe la Kiev a trecut ca un compresor implacabil. O mentiune speciala pentru Dica, un jucator dintre aceia care reduc la tacere publicul rival"".
ATENTIE. Desi au invins in prima etapa cu 2-0 pe Real Madrid, francezii au inceput si ei sa ia Steaua in serios. ""Fara euforie. Lyon stie ca drumul european este lung. Inceputul este ideal, dar succesul in deplasare al Stelei ii da acesteia incredere in vederea disputei de la 26 septembrie din capitala Romaniei"", a notat publicatia Le Dauphine Libere din Lyon.