Campioana en-titre, Steaua, va primi maine seara, pe Stadionul Lia Manoliu, de la ora 20:30, replica vicecampioanei din sezonul trecut, Rapid, in primul derby al acestei editii. Intalnirea va fi arbitrata de Marian Salomir. Confruntarea va fi tra

Campioana en-titre, Steaua, va primi maine seara, pe Stadionul Lia Manoliu, de la ora 20:30, replica vicecampioanei din sezonul trecut, Rapid, in primul derby al acestei editii. Intalnirea va fi arbitrata de Marian Salomir.

Confruntarea va fi transmisa in direct pe TVR 1, iar biletele au fost puse ieri in vanzare la casele de bilete ale stadioanelor Lia Manoliu si Steaua. Tichetele au urmatoarele preturi: Tribuna 0 - 500.000 ROL, tribuna I - 200.000 ROL, tribuna a II-a - 150.000 ROL, peluze - 50.000 ROL.
LAUDE. Surprinzator, dupa ce in urma cu cateva zile dezgropa-
sera din nou securea razboiului, patronii celor doua rivale, Gigi Becali si George Copos, par sa fi revenit la sentimente mai bune chiar inaintea meciului direct de maine seara. ""Sunt trist. Am avut sapte ocazii si am marcat un gol. Cu Kiev, Steaua a avut cinci ocazii si a inscris patru goluri. Asta inseamna o echipa adevarata. Imi pare bine ca avem o echipa in Liga Campionilor si sunt sigur ca va merge in primavara europeana"", spunea Copos joi seara, dupa meciul sustinut de alb-visinii in Cupa UEFA, cu portughezii de la Nacional. Cateva ore mai devreme, la sosirea din Ucraina, Gigi Becali oferea si el o declaratie neasteptata: ""Ma rog la Dumnezeu sa castige si Rapid. Sunt roman si acolo sunt tot romani adevarati, asa ca vreau sa se califice"", spunea patronul ros-albastrilor.
DEZVALUIRE. Pentru prima oara, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a facut publice pasiunile. ""Sunt stelisto-rapidist. Adica stelist dintotdeauna si rapidist de cand am devenit ministrul Transporturilor. Recunosc ca in meciurile directe tin cu Steaua"", a declarat ieri seful statului.
DELEGARE. Arbitrul care va conduce meciul a fost ales prin tragere la sorti, in urna, alaturi de Salomir, mai aflandu-se Augustus Constantin si Alexandru Deaconu. ""Am vrut sa fie totul transparent si corect. Am invitat cele dou cluburi la tragere, dar ne-au explicat ca au alte probleme si nu pot veni. Nu stiu daca vor fi multumiti de Salomir. Nu e important numele, ci cum arbitreaza. Sper ca Salomir sa o faca bine duminica"", a explicat Gheorghe Constantin, presedintele CCA. Presedintele executiv de la Rapid, Dinu Gheorghe, a afirmat zilele trecute ca ""la derby-ul de duminica va fi un arbitraj pro Steaua"".

STEAUA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.