Piata serviciilor postale va fi deschisa persoanelor fizice, iar furnizorii de comunicatii si servicii postale vor putea incepe activitatea odata cu transmiterea notificarii catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), potrivit
Piata serviciilor postale va fi deschisa persoanelor fizice, iar furnizorii de comunicatii si servicii postale vor putea incepe activitatea odata cu transmiterea notificarii catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), potrivit unei ordonante de urgenta adoptata in ultima sedinta de Guvern. O alta noutate o reprezinta eliminarea licentelor individuale in domeniul serviciilor postale, astfel incat toate serviciile postale (incluse sau nu in sfera serviciului universal) vor putea fi furnizate in acelasi unic regim de autorizare. ANRC va putea, in baza noilor reglementari, sa elimine de la plata tarifului de monitorizare toti furnizorii de comunicatii electronice si servicii postale cu o cifra de afaceri sub un anumit nivel, stabilit anual. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.