Circulatia pe tronsonul Drajna-Fetesti, al autostrazii Bucuresti-Constanta, se va inchide incepand de astazi. Pe durata sezonului estival, in perioada 1 iulie-15 septembrie 2006 sectorul 4 Drajna-Fetesti a fost deschis traficului pe o cale. Interzice
Circulatia pe tronsonul Drajna-Fetesti, al autostrazii Bucuresti-Constanta, se va inchide incepand de astazi. Pe durata sezonului estival, in perioada 1 iulie-15 septembrie 2006 sectorul 4 Drajna-Fetesti a fost deschis traficului pe o cale. Interzicerea circulatiei pe acest sector are drept scop accelerarea ritmului lucrarilor pentru finalizarea celor doua cai ale autostrazii, cel mai tarziu la sfarsitul semestrului I 2007. Devierea traficului spre Constanta se va realiza prin DN3A Drajna-Fetesti, A2Fetesti-Cernavoda si DN22C Cernavoda-Basarabi-Constanta. Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte integranta din Autostrada Trans-Europeana Nord-Sud si Coridorul IV Pan-European ce traverseaza teritoriul Romaniei de la vest la est pe directia Nadlac-Timisoara-Lugoj-Deva- Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Cernavoda-Constanta. Construirea tronsonului 4 are ca scop imbunatatirea fluxului de trafic, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si reducerea numarului de accidente rutiere grave. Contractul de executie lucrari a fost semnat in data de 9 decembrie 2003 si este finantat de catre Comisia Europeana, prin Facilitatea ISPA si co-finantat de catre Guvernul Romaniei, de la bugetul de stat. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.