Liderul formatiei Jamiroquai, Jay Kay, a fost luat pe sus de politie in urma cu doua nopti dupa ce, beata crita, s-a napustit asupra fotografilor aflati la iesirea unui club de noapte dintr-un cartier londonez. "In jurul orei 2.00, o patrula care se
Liderul formatiei Jamiroquai, Jay Kay, a fost luat pe sus de politie in urma cu doua nopti dupa ce, beata crita, s-a napustit asupra fotografilor aflati la iesirea unui club de noapte dintr-un cartier londonez. "In jurul orei 2.00, o patrula care se afla in zona Upper John Street a ajuns in apropierea unei multimi, printre care se aflau si mai multi fotografi, langa un club de noapte. Un barbat s-a apropiat de politisti si le-a reclamat faptul ca a fost agresat. Ulterior, un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a fost retinut de catre oamenii nostri", a precizat purtatorul de cuvant de la Scotland Yard, citat de ziarul britanic "Daily Mail".
Unii martori oculari au povestit ca l-au vazut pe Jay Kay lovind cu pumnii un barbat la iesirea din localul "Kabaret's Prophecy". Altii au povestit ca solistul a palmuit un fotograf, iar altuia i-a dat trei pumni in cap, inainte ca politia sa-l salte de la locul incidentului. "Isi iesise efectiv din minti. (...) Era evident ca bause peste masura si era de neoprit. A iesit val-vartej din local, strigand precum o maimuta si s-a napustit spre grupul de paparazzi", a povestit una din persoanele prezente la fata locului.
Kay, in varsta de 36 de ani, era convins ca fotografii venisera special pentru el cand, in realitate, acestia se aflau acolo pentru a o surprinde pe actrita americana Lindsay Lohan, aflata si ea in localul cu pricina. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.