Romaero, producatorul de componente pentru avioane, a inregistrat in primul semestru o crestere de 12% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la circa 6 milioane de euro (20,5 milioane de lei). REZULTATE. Compania a obtinut un profit
Romaero, producatorul de componente pentru avioane, a inregistrat in primul semestru o crestere de 12% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la circa 6 milioane de euro (20,5 milioane de lei). REZULTATE. Compania a obtinut un profit de 57.000 de euro (198.940 lei), de 2,6 ori mai mare decat cel din primul semestru din 2005. Ministerul Economiei si Comertului, actionarul majoritar al firmei, vrea sa vanda in intregime pachetul de actiuni detinut la Romaero, respectiv 72,9% din titluri. Privatizarea companiei este intarziata din cauza unor datorii de circa 5,7 milioane de euro (20 de milioane de lei) pe care compania le are catre stat.
Compania este furnizor autorizat pentru companii ca Boeing, Israel Aircraft, Bombardier si subcontractori ai Airbus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.