Joi seara, la Sala Polivalenta, a avut loc megaconcertul ""Love Runs Free"", eveniment organizat in beneficiul copiilor seropozitivi din Romania, in cadrul campaniei ""Deschide-ti inima"". Spectacolul de la Polivalenta a adus pe scena aproximativ

Joi seara, la Sala Polivalenta, a avut loc megaconcertul ""Love Runs Free"", eveniment organizat in beneficiul copiilor seropozitivi din Romania, in cadrul campaniei ""Deschide-ti inima"".

Spectacolul de la Polivalenta a adus pe scena aproximativ 100 de artisti atat din Romania, cat si din afara tarii. Primii care au urcat pe scena au fost cei de la Krypton, urmati de In-Verso (un roman care face furori in Elvetia), iar mai apoi de Brad Vee Johnson (ex-Boney M) - de altfel, unul dintre initiatorii evenimentului. Emanuel a impresionat publicul cu piesa Condemnation a celor de la Depeche Mode, iar Cristina Haios a facut, din nou, dovada unei voci de exceptie, alaturi de colegul ei de trupa, Rares. Beverly Glenn si-a confirmat (re)numele de Regina a muzicii gospel, iar Andra a cantat Joyful Joyful, o prelucrare dupa Oda Bucuriei, impreuna cu B&B Gospel Singers. De altfel, cei de la B&B au avut o prestatie excelenta toata seara, cantand alaturi de mai multi artisti, inclusiv de Alexandra Ungureanu, care a adus pe scena o versiune in engleza a piesei Plang noptile, insotita, cum altfel?, de Crash. Au mai urcat pe scena Nico, Mihai Traistariu, Mihai Onila, 3SudEst, Elena, Parazitii, Morandi, Loredana, Viorica si Ionita din Clejani impreuna cu taraful lor, Daxx, Simplu.
""Love Runs Free"" a fost prezentat (cu glumite cam subtirele) de Daniel Buzdugan, Mihai Morar si Larisa Claru si a fost incheiat cu imnul campaniei, ""Love Still Runs Free"", interpretat de ""All Stars"", mare parte din solistii prezenti pe scena in cadrul concertului.
ABSENTA. Din pacate, concertul a avut parte de mult prea putini spectatori. Poate din cauza celor doua meciuri de Cupa UEFA, poate din cauza ca in Romania demersurile caritabile, chiar destinate copiilor, nu reusesc sa impresioneze si... buzunarele. Intrebarea la care ar trebui sa-si raspunda fiecare este: ""Daca cineva drag ar fi bolnav de HIV/SIDA, l-ai iubi mai putin?"". Concertul de joi a demonstrat ca ""dragostea e inca libera""...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.