COMENTARIUL SPECIALISTULUI Valorile termice din ultima perioada au fost in medie apropiate de cele normale la aceasta data, respectiv putin mai scazute dimineata si ceva mai ridicate la amiaza, si regimul termic, in urmatoarele doua-trei zi

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Valorile termice din ultima perioada au fost in medie apropiate
de cele normale la aceasta data, respectiv putin mai scazute dimineata si ceva mai ridicate la amiaza, si regimul termic, in urmatoarele doua-trei zile va fi asemanator cu cel de pana acum. Se vor produce unele schimbari, si anume: cerul nu va mai fi asa degajat; vor fi posibile ploi, nu multe si nici insemnate cantitativ, si acestea vor fi prezente in sud-vest si la munte. Sunt ploi care provin din periferiile noroase ale sistemelor existente si in dezvoltare in bazinul central al Marii Mediterane. Circulatia aerului este si ramane una de blocaj, in ceea ce priveste deplasarea acestora catre Europa Estica si de Sud-Est.
(meteorolog: Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.