Nu am fost suspendat pentru fapte de coruptie. Am fost suspendat pentru ca presedintele Basescu nu poate sa fie echidistant si impartial, asa cum ii cere Constitutia. Presedintele mi-a raspuns politic la o propunere legala si bazata pe o sustinere la
Nu am fost suspendat pentru fapte de coruptie. Am fost suspendat pentru ca presedintele Basescu nu poate sa fie echidistant si impartial, asa cum ii cere Constitutia. Presedintele mi-a raspuns politic la o propunere legala si bazata pe o sustinere larga din partea romanilor privind retragerea trupelor romane din Irak. Acum constatat ca presedintele a ajuns la vorbele mele si chiar a trimis o informare Parlamentului prin care solicita diminuarea efectivelor noastre din Irak chiar din acest an. Cred ca am deranjat foarte mult grupurile de interese care roiau in jurul Ministerului Apararii. Am miscat musuroiul, iar "sistemul ticalosit" cum ii place presedintelui sa spuna, a inceput sa reactioneze. Imi asum acest demers si sper ca institutiile statului isi vor face in continuare datoria, nu numai in ceea ce ma priveste. O sa vedeti ca in viitor si alti inalti responsabili ai Ministerului Apararii vor fi obligati sa vina in fata anchetatorilor, ca urmare a controalelor pe care le-am dispus in ceea ce priveste incheierea si derularea contractelor din Ministerul Apararii (...).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.