Primele sectii de vot pentru referendumul privind independenta Transnistriei au fost deja deschise, pentru alegatorii care declara ca nu vor putea vota in data 17 septembrie, informeaza Mediafax. Locuitorii Transnistriei care declara, fara alte preci
Primele sectii de vot pentru referendumul privind independenta Transnistriei au fost deja deschise, pentru alegatorii care declara ca nu vor putea vota in data 17 septembrie, informeaza Mediafax. Locuitorii Transnistriei care declara, fara alte precizari, ca nu vor putea participa la vot in data de 17 septembrie, s-au putut pronunta inca de marti asupra viitorului statut al regiunii, votand la oricare dintre sectiile teritoriale de pe teritoriul transnistrean. Agentia de presa de la Tiraspol a anuntat ca in primele doua zile au votat deja 105 persoane. Alegatorii sunt intrebati daca doresc integrarea Transnistriei in componenta Rusiei sau in a Republicii Moldova. La referendumul din 17 septembrie nu vor participa observatori din partea organismelor internationale, iar Statele Unite, UE, Ucraina si Republica Moldova au declarat ca nu recunosc legalitatea referendumului. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.