Rapid n-a reusit decat 1-0 contra portughezilor de la Nacional Madeira, calificarea urmand sa se decida in retur. Creditata cu prima sansa in momentul tragerii la sorti, Rapid s-a impus anevoios aseara contra formatiei portugheze Nacional Madeir
Rapid n-a reusit decat 1-0 contra portughezilor de la Nacional Madeira, calificarea urmand sa se decida in retur.


Creditata cu prima sansa in momentul tragerii la sorti, Rapid s-a impus anevoios aseara contra formatiei portugheze Nacional Madeira.
RATARI. Desi nu au facut un joc slab, giulestenii au avut destule momente delicate. Surprinzator a fost faptul ca echipa pregatita de Razvan Lucescu n-a reusit sa mentina acelasi tempo pe intreg parcursul meciului, ""visiniii"" alternand momentele de spectacol cu altele de-a dreptul ridicole pentru nivelul pe care l-ar presupune o participanta in cupele europene. Prudenta, Rapid nu s-a aruncat in ofensiva, dovedindu-se cu adevarat ofensiva de-abia pe finalul primei reprize. Ca de atatea ori in alte situatii, veteranul Viorel Moldovan a marcat in minutul 42, reusita sa avand sa fie singurul gol pana la fluierul de final. Cel de-al doilea mitan i-a gasit tot pe feroviari in careul portughezilor, dar ratarile lui Buga, Zicu, de doua ori, si Moldovan fac ca tabela sa ramana neschimbata. Daca n-a fost 2-0 sau 3-0 pentru Rapid, putea in schimb sa se faca cel putin 1-1, dupa ce portarul Rapidului, Coman, a gafat incredibil cu cinci minute inainte de finalul timpului regulamentar. Pana la urma a ramas 1-0 pentru giulesteni, dar verdictul in privinta calificarii se va da peste doua saptamani. La finalul partidei, antrenorul Razvan Lucescu a avertizat ca soarta calificarii nu este decisa: ""Din pacate, puteam sa invingem azi mult mai clar, insa am platit pret numeroaselor ratari. Nacional a jucat bine si sunt convins ca returul de la Madeira o sa fie unul pe viata si pe moarte"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.