Conducerea CNSAS a propus in sedinta de ieri ca discutiile telefonice ale membrilor Colegiului sa fie inregistrate ""pentru a afla cine anume da informatii presei"", au sustinut surse din institutie, citate de Mediafax. ""Sedinta a inceput cu sca
Conducerea CNSAS a propus in sedinta de ieri ca discutiile telefonice ale membrilor Colegiului sa fie inregistrate ""pentru a afla cine anume da informatii presei"", au sustinut surse din institutie, citate de Mediafax.

""Sedinta a inceput cu scandal (a€¦) Conducerea a invocat in sustinerea propunerii faptul ca institutia a primit repetate amenintari de la persoane care, invocand legea, sustineau ca ne vor chema in judecata, ultima dintre ele fiind doamna Stanoiu"", au declarat sursele citate. Tot ieri, Colegiul CNSAS a dat verdicte in cazul a zece persoane suspectate ca au colaborat cu Securitatea, cinci dintre ele, toate pozitive, vizand politicieni din ""lotul celor saptezeci si ceva"", dupa cum a precizat la finalul sedintei unul dintre membrii Colegiului CNSAS, Ladislau Csendes. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.