Liderii tuturor grupurilor parlamentare vor semna luni un document prin care vor solicita cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13. Deputatul PNL Dan Motreanu a declarat ieri pentru Mediafax ca sefii grupurilor au negociat pe marginea posturi
Liderii tuturor grupurilor parlamentare vor semna luni un document prin care vor solicita cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13. Deputatul PNL Dan Motreanu a declarat ieri pentru Mediafax ca sefii grupurilor au negociat pe marginea posturilor libere din institutiile subordonate Parlamentului, impotmolindu-se la CNA si constatand ca nu sunt suficiente posturi vacante pentru ca toate grupurile sa fie reprezentate. ""In aceste conditii, PD si PSD au venit cu propunerea ca toti liderii de grup sa semneze o hartie prin care sa solicitam Guvernului cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13, pentru a fi satisfacuta aceasta conditie de reprezentare"", a explicat Motreanu.
Presedintele CNA, Ralu Filip, considera insa ca solutia cresterii numarului membrilor CNA nu este potrivita si ar urma sa fie folositoare numai politicienilor. El sustine ca motivul invocat de parlamentari nu este unul legal. ""Legea nu spune ca toate partidele din Parlament trebuie sa aiba un reprezentant in CNA. Asta e de fapt politizarea, nu ca suntem numiti in Parlament"", a declarat presedintele CNA, adaugand ca inmultirea membrilor Consiliului nu se justifica nici prin activitate si nici prin cheltuielile pe care o astfel de solutie le implica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.