Unde incepe Strada Galita din cartierul Colentina se termina civilizatia. O zona pitoreasca din al carei peisaj fac parte mormane de pamant, pietris, noroi, balarii si cale ferata.

Aici a preferat regizorul Catalin Mitulescu sa filmeze pelicula ""Cum
mi-am petrecut sfarsitul lumii"". Si tot aici, intr-un cort militar, a invitat jurnalistii sa vizioneze pelicula inainte de marea premiera bucuresteana. Locul nu a fost intamplator ales. ""Eu am copilarit pe o strada pe aici prin cartier"", a explicat regizorul.
AMINTIRI. ""Filmul se bazeaza pe amintirile mele, pe nostalgia mea. Pe credinta mea in aceasta lume. Am facut acest film pentru ca-mi era dor de gradinita, de liceu, de Romania"", a marturisit Mitulescu. Actiunea filmului, care va rula in premiera in cinematografele din Romania incepand de astazi, se petrece in Bucurestiul anului 1989. Subiectul: regimul ceausist vazut prin ochii unei fete de 17 ani (interpretata de Dorotheea Petre) si ai fratelui sau de 7 ani (Timotei Duma). Dupa vizionarea filmului, Mitulescu a marturisit: ""Prin filmul acesta pot sa imi iau, in sfarsit, la revedere de la acea epoca"". Din distributia filmului mai fac parte Cornel Diaconu, Jean Constantin, Carmen Ungureanu, Florin Zamfirescu.