Unde incepe Strada Galita din cartierul Colentina se termina civilizatia. O zona pitoreasca din al carei peisaj fac parte mormane de pamant, pietris, noroi, balarii si cale ferata. Aici a preferat regizorul Catalin Mitulescu sa filmeze pelicula "
Unde incepe Strada Galita din cartierul Colentina se termina civilizatia. O zona pitoreasca din al carei peisaj fac parte mormane de pamant, pietris, noroi, balarii si cale ferata.

Aici a preferat regizorul Catalin Mitulescu sa filmeze pelicula ""Cum
mi-am petrecut sfarsitul lumii"". Si tot aici, intr-un cort militar, a invitat jurnalistii sa vizioneze pelicula inainte de marea premiera bucuresteana. Locul nu a fost intamplator ales. ""Eu am copilarit pe o strada pe aici prin cartier"", a explicat regizorul.
AMINTIRI. ""Filmul se bazeaza pe amintirile mele, pe nostalgia mea. Pe credinta mea in aceasta lume. Am facut acest film pentru ca-mi era dor de gradinita, de liceu, de Romania"", a marturisit Mitulescu. Actiunea filmului, care va rula in premiera in cinematografele din Romania incepand de astazi, se petrece in Bucurestiul anului 1989. Subiectul: regimul ceausist vazut prin ochii unei fete de 17 ani (interpretata de Dorotheea Petre) si ai fratelui sau de 7 ani (Timotei Duma). Dupa vizionarea filmului, Mitulescu a marturisit: ""Prin filmul acesta pot sa imi iau, in sfarsit, la revedere de la acea epoca"". Din distributia filmului mai fac parte Cornel Diaconu, Jean Constantin, Carmen Ungureanu, Florin Zamfirescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.