Intre 2 si 10 octombrie, simultan cu notoriul, prin partile noastre, Golden Drum se desfasoara la Florenta ""Ad Spot Award"", un festival de publicitate mult mai nisat, dedicat campaniilor cu buget redus si campaniilor sociale. Festivalul este pr
Intre 2 si 10 octombrie, simultan cu notoriul, prin partile noastre, Golden Drum se desfasoara la Florenta ""Ad Spot Award"", un festival de publicitate mult mai nisat, dedicat campaniilor cu buget redus si campaniilor sociale.

Festivalul este prezidat de Pier Federico Leone, fondatorul ADEE, asociatie culturala nonprofit, alaturi de care a initiat Ad Spot Award. Pier Federico Leone si-a inceput cariera ca si creativ in mari agentii de publicitate din Milano, Paris, Londra. Din cate am aflat de la acesta, in 2006 nu s-a inscris in competitia florentina nici o campanie romaneasca. La Ad Spot Award 2006, China este tara care isi va prezenta pe larg creativitatea din segmetul focalizat de festival.
Jurnalul National: De ce un festival dedicat exclusiv publicitatii cu buget mic si campaniilor sociale?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.