Ministrul democrat al Transporturilor si viceprimarul liberal Ludovic Orban s-au contrazis din nou pe tema alegerilor anticipate, in urma cu doua zile, la Realitatea TV, concluzia discutiei fiind una singura: PD nu mai are incredere in PNL si nici in
Ministrul democrat al Transporturilor si viceprimarul liberal Ludovic Orban s-au contrazis din nou pe tema alegerilor anticipate, in urma cu doua zile, la Realitatea TV, concluzia discutiei fiind una singura: PD nu mai are incredere in PNL si nici invers. Radu Berceanu a reluat, la emisiunea "100%" tema anticipatelor. "Suntem intr-o situatie proasta si nedorita. Sustinem anticipatele pentru un guvern care sa fie realmente sprijinit de o coalitie puternica in Parlament, un guvern care sa fie adaptat pentru ce avem de facut dupa aderare, un guvern care sa poata rezista patru ani", a incercat Berceanu sa justifice dragostea PD pentru anticipate. Replica lui Ludovic Orban a fost scurta: "Liberalii nu vor anticipate. Anticipatele sunt o obsesie a democratilor". "Din pacate, mi-am pierdut increderea in foarte multi dintre colegii mei din PD", a anuntat liderul PNL Bucuresti. Iar Radu Berceanu a fost de acord cu el. Intrebat daca mai are incredere in liberali, democratul a raspuns si el: "Nu!". (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.