Timp de doua luni, incepand cu 1 octombrie, romanii pot beneficia de preturi speciale, pentru tratament in statiunile balneare, oferite prin programul "O saptamana de refacere in statiunile balneare". Programul este oferit si sustinut de Organizatia
Timp de doua luni, incepand cu 1 octombrie, romanii pot beneficia de preturi speciale, pentru tratament in statiunile balneare, oferite prin programul "O saptamana de refacere in statiunile balneare". Programul este oferit si sustinut de Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) in colaborare cu Patronatul ANAT, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). Astfel in perioada 1 octombrie - 1 decembrie 2006, pentru 6 nopti cazare cu mic dejun si 2 proceduri pe zi (pe baza recomandarilor medicale) turistii trebuie sa plateasca 185 RON la hotel de o stea, 250 RON la doua stele si 300 RON la trei stele. "Felicit OPTBR pentru mobilizare, pentru crearea acestui program, dar mai ales pentru perioada indelungata alocata acestuia", a declarat Livia Sima, vicepresedinte ANT. "Am mentinut tarifele practicate in campania anterioara (primavara 2006), tocmai cu scopul de a oferi posibilitatea de a beneficia de aceste programe speciale cat mai multor categorii sociale", a declarat Nicu Radulescu, presedintele OPTBR. Programul este dedicat cetatenilor Romaniei si Republicii Moldova. Biletele se procura de la agentiile de turism, dar si direct de la statiunile balneare inscrise in program: Baile Olanesti, Lacul Sarat Braila, Saturn, Vatra Dornei, Calimanesti, Sinaia, Buzias, Baile Herculane, Sangeorz Bai, Geoagiu Bai, Covasna, Praid, Sovata, Govora, Amara, Baile Tusnad, precum si Sind Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.