Dupa sapte luni de la lansare, Euforia TV a fost nominalizata la inceputul acestei saptamani la a noua editie a Premiilor internationale Hot Bird TV Awards de la Venetia, eveniment organizat de Eutelsat, Variety, Venice Casino si SAT Expo pentru televiziunile tematice cu transmisie prin satelit din intreaga Europa.
Din cele 12 statii tv participante la categoria lifestyle, Euforia TV a intrat in cursa pentru ""cel mai bun canal tematic"" alaturi de canalul TV Leonardo din Italia si TV8 Mont Blanc din Franta.
DECERNARE. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la 28 septembrie 2006 la San Servolo, Venetia, in cadrul desfasurarii celei de-a 58-a editii a prestigioasei competitii Prix Italia pentru radio, televiziune si transmisiuni web. Juriul este impartit in trei categorii: juriul format din reprezentanti ai presei internationale, un juriu profesional format din experti din industria televiziunilor tematice si un juriu format din public (""Peoplea€™s Choice""), care are posibilitatea sa voteze online pe site-ul evenimentului. Euforia TV a participat cu un film de prezentare a statiei, a filozofiei Euforia si a ofertei de programe.