1 Traian Basescu a participat ieri la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania. Presedintele a reluat ideea necesitatii descentralizarii rapide a administratiei publice.
Subiectul descentralizarii nu ne intereseaza pentru ca se tot vorbeste despre el, dar nu se face mai nimic. 2 Deputatul PRM Vladimir Farsirotu a fost audiat de Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Statului (CNSAS).
Nu ne-a interesat acest subiect pentru ca ne-am saturat de circul facut zilnic in fata sediului CNSAS de catre presa si politicieni. Acestia din urma folosesc prezenta la CNSAS de cele mai multe ori pentru a se martiriza. 3 Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat ieri de Comisia Drepturilor Omului din Camera Deputatilor. Acesta a declarat ca va solicita statului roman despagubiri in valoare de un euro pentru perioada in care a fost incarcerat.
Si ce ne pasa noua? 4 Guvernul Romaniei, Banca Mondiala si Corporatia Financiara Internationala au prezentat la Crowne Plaza raportul Bancii Mondiale: ""Afacerile in 2007. Cum se face reforma"".
Suntem satui de atata reforma si de atatea discutii pe seama ei. De la Revolutie incoace se reformeaza prin toate coclaurile, dar nivelul de trai ramane la fel de scazut...