Partida dintre reprezentativele Romaniei si Belarusului, programata la 7 octombrie, in grupa G a preliminariilor Euro 2008, va avea loc pe stadionul Steaua, de la ora 20.15, a anuntat ieri FRF. Decizia a fost luata in urma raspunsurilor primite din p
Partida dintre reprezentativele Romaniei si Belarusului, programata la 7 octombrie, in grupa G a preliminariilor Euro 2008, va avea loc pe stadionul Steaua, de la ora 20.15, a anuntat ieri FRF. Decizia a fost luata in urma raspunsurilor primite din partea Federatiei din Belarus (BFF) si a UEFA, care au acceptat solicitarea FRF de a nu mai juca acest meci la Constanta, oras care fusese anuntat initial ca loc de disputare. Dupa cinci meciuri consecutive la Constanta, selectionerul Victor Piturca (foto) a anuntat ca Adrian Mutu si Cristi Chivu, liderii echipei nationale, i-au solicitat sa schimbe stadionul. Prima reprezentativa re revine in Ghencea dupa patru ani, ultimul meci disputat fiind Romania - Norvegia, scor 0-1, in preliminariile Euro-2004, la 12 octombrie 2002. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.