Baietii din cartierul Drumul Taberei Marian - MG, Emy si Alin formeaza din 1999 trupa hip-hop Ultras, care s-a remarcat in primul rand cu ""Armata Ultra"", primul imn al galeriei echipei de fotbal Steaua. Dupa un debut promitator, cei trei
Baietii din cartierul Drumul Taberei Marian - MG, Emy si Alin formeaza din 1999 trupa hip-hop Ultras, care
s-a remarcat in primul rand cu ""Armata Ultra"", primul imn al galeriei echipei de fotbal Steaua.


Dupa un debut promitator, cei trei Ultras au trecut prin multe, inclusiv schimbarea statutului social. Dupa Emy si MG, Alin le calca pe urme, nunta urmand a avea loc ""cat de curand"". MG a spart gheata si
s-a insurat cu prietena sa, Mihaela (Miky): ""A fost foarte frumos, a venit lume multa si diversa, de la colegi din hip-hop pana la ofiteri SRI, nasul fiind unul dintre ei"". Trupa revine dupa o intrerupere indelungata, cauzata de semnarea unui contract ""extrem de atractiv cu o casa de productie care a avut exclusivitate pentru Ultras, din care nu a fost insa onorat nici macar un paragraf"", povesteste Marian.
PUYA. ""Din fericire, contractul a expirat si astfel putem reveni pe scena pentru fanii nostri. In acest moment lucram piese noi impreuna cu trupa Esential si suntem supravegheati de bunul nostru prieten Puya. Lucram la un album cu 11 piese, intitulat «Am revenit», si speram sa nu dezamagim pe nimeni, mai ales ca pentru trupele Ultras & Esential se anunta o toamna cu multe concerte, atat in tara, cat si in Bucuresti"", a adaugat MG. Prima aparitie pe scena a trupei Ultras (impreuna cu Esential) are loc maine, intr-un club din Regie, pe care fanii il vor gasi din afise. De altfel, Ultras & Esential vor canta in acest week-end, si sambata, si duminica, iar de saptamana viitoare, cu sprijinul baietilor de la Millennium, vor canta constant in fiecare duminica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.