Premierul Tariceanu a declarat ieri ca ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, nu este vinovat si nu ar trebui sa-si dea demisia din functie. "Stim foarte bine care este conjunctura in care s-a produs demararea acestei cercetari, ca urmare a recomandari
Premierul Tariceanu a declarat ieri ca ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, nu este vinovat si nu ar trebui sa-si dea demisia din functie. "Stim foarte bine care este conjunctura in care s-a produs demararea acestei cercetari, ca urmare a recomandarilor comisiei prezidentiale. Eu am avut o discutie cu ministrul Atanasiu si cunosc destul de bine situatia in acest dosar. Nu consider ca ministrul este vinovat, dar justitia trebuie sa isi faca datoria Nu vad de ce ar trebui sa-si dea demisia din Guvern", a sustinut ieri Tariceanu. Cat priveste o eventuala suspendarea a lui Atanasiu din partid, premierul a explicat: "Aici lucrurile sunt total diferite. Atanasiu a sustinut un punct de vedere care a fost punctul de vedere al PNL si nu cred ca pentru o decizie politica, pe care el a respectat-o, poate sa fie suspendat din partid sau sa i se ceara sa-si dea demisia". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.