Nicole Kidman vrea lampa mai mica Nicole Kidman, recent intoarsa din luna de miere, se afla in prezent la turnari la Londra si surprinde personalul hotelului unde locuieste cu solicitarile ei ciudate. Australianca de 39 de ani a insistat ca in apa

Nicole Kidman vrea lampa mai mica

Nicole Kidman, recent intoarsa din luna de miere, se afla in prezent la turnari la Londra si surprinde personalul hotelului unde locuieste cu solicitarile ei ciudate. Australianca de 39 de ani a insistat ca in apartamentul ei din hotelul de lux ""The Dorchester"" sa fie schimbate toate becurile, potrivit ziarului duminical Mail on Sunday. Becurile de 60 de wati i s-au parut actritei prea puternice. Acest lucru nu a fost insa suficient, pentru ca ea a cerut ca in apartamentul care o costa 250 de dolari pe noapte sa-i fie aduse un umidificator pentru aer si o banda rulanta pentru jogging.

Penelope Cruz a avut fund fals

Penelope Cruz, protagonista noului film regizat de Pedro Almodovar, ""Volver"", a marturisit ca dupa ce s-au incheiat filmarile a trecut printr-o criza emotionala puternica. ""Nu-mi venea sa pararesc platoul de filmare. Mai mult, nu voiam sa ma mai dezlipesc de «fundul fals» pe care mi l-au pus ca sa par mai sexy si sa pot intra cu usurinta in pielea eroinei italience"", a declarat Cruz. Almodovar, de cealalta parte, a fost de acord cu accesoriul ei dorsal. ""Atata timp cat fizicul este OK, poti lucra si la psihic"", completeaza regizorul spaniol.

Bon Jovi va lansa o linie vestimentara

Jon Bon Jovi invadeaza lumea modei. Starul rock a dat mana cu designerul american Kenneth Cole pentru a scoate pe piata o colectie - editie limitata - de haine. Pentru a sarbatori colaborarea, Bon Jovi a purtat o jacheta Kenneth Cole chiar la Festivalul de Moda Rocks, care a avut loc la 7 septembrie. Cole a anuntat ca aceasta colectie va fi pusa in vanzare in magazinele Kenneth Cole New York si Saks Fifth Avenue, la inceputul lunii octombrie. Colectia s-a realizat in scopuri caritabile, pentru a sprijini Help USA, o organizatie nonprofit care ii ajuta pe cei fara adapost.

Vecinii s-au plans de cainii lui Schiffer
Autoritatile din Coldham Hall (nordul Londrei) vor sa stea de vorba cu Claudia Schiffer, intrucat au primit numeroase plangeri din partea vecinilor ei care nu mai pot sa se plimbe pe alee din cauza cainilor agresivi din curtea sa. ""O alee publica trece exact pe langa casa fotomodelului, iar cativa vecini nu mai pot trece pe acolo de frica cainilor. Mai mult, au fost cazuri cand cele doua patrupede s-au luat la bataie"", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din zona. Se pare ca ""paratii"" sunt un ciobanesc german si un vanator de lupi irlandez.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.