Memoria victimelor atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 a fost omagiata si in Romania. Ambasada SUA la Bucuresti a organizat, ieri, la Teatrul National, o ceremonie de comemorare, la care au participat presedintele Traian Basescu, premierul
Memoria victimelor atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 a fost omagiata si in Romania. Ambasada SUA la Bucuresti a organizat, ieri, la Teatrul National, o ceremonie de comemorare, la care au participat presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu, membri ai Guvernului, ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, si alti diplomati straini, alaturi de lideri culturali si religiosi. Seria manifestarilor comemorative a mai inclus expozitia de fotografie "Imagini 9/11", autor Joel Meyerowitz, si un concert al Cvartetului Transilvan, care a interpretat Cvartetul in fa minor op 95 "Serioso" de Beethoven. Seara, pe esplanada din fata Teatrului National, romanii au aprins lumanari in memoria americanilor ucisi de teroristi. (D.E)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.