"In conformitate cu art. 10 (c) din Statutul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Comitetul Executiv a hotarat, cu unanimitate de voturi, retragerea calitatii de membru al CCIR pentru CCI Iasi. Pe cale de consecinta, Comitetul Executiv a
"In conformitate cu art. 10 (c) din Statutul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Comitetul Executiv a hotarat, cu unanimitate de voturi, retragerea calitatii de membru al CCIR pentru CCI Iasi. Pe cale de consecinta, Comitetul Executiv a constatat incetarea calitatii de membru al tuturor organelor de conducere ale CCIR pentru domnul Mihail Vlasov" (foto), se arata intr-un comunicat de presa al CCIR.
De altfel, Comitetul Executiv a luat in discutie, conform CCIR, activitatea presedintelui CCI Iasi, Mihail Vlasov. "Comitetul Executiv al CCIR a luat nota de faptul ca domnul Mihail Vlasov a initiat si a promovat in interiorul sistemului cameral, in perioada 2002-2006, nu mai putin de trei incercari nestatutare de preluare a conducerii CCIR, de modificare a statutului, a functionarii si a obiectivelor acesteia si a relatiilor sale atat cu institutiile guvernarii, cat si cu membrii comunitatii de afaceri. (...) Actiunile domnului Mihail Vlasov au afectat nu numai CCIR, dar si intregul sistem cameral in ansamblul sau", se mai arata in comunicat. Conform CCIR, Comitetul Executiv a constatat ca CCI Iasi a incalcat repetat si grav, prin regulamentele sale si prin activitatea presedintelui sau - de care nu s-a disociat vreodata - atat prevederile si spiritul legii, cat si Statutul CCIR. In aceste conditii, s-a hotarat retragerea calitatii de membru al CCIR pentru CCI Iasi. "Conform Statutului CCIR, aceste decizii ale Comitetului Executiv pot fi contestate de CCI Iasi si de dl. Mihail Vlasov la Colegiul de Conducere al CCIR", se mai arata in comunicat. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.