Elvetianul a castigat luni noapte, pentru a treia oara consecutiv, US Open, invingandu-l pe americanul Andy Roddick in patru seturi, 6-2, 4-6, 7-5, 6-1. Cotat drept principalul favorit al competitiei, tenismanul elvetian Roger Federer a castigat U

Elvetianul a castigat luni noapte, pentru a treia oara consecutiv, US Open, invingandu-l pe americanul Andy Roddick in patru seturi, 6-2, 4-6, 7-5, 6-1.

Cotat drept principalul favorit al competitiei, tenismanul elvetian Roger Federer a castigat US Open, dupa ce l-a invins duminica in finala pe Andy Roddick, cap de serie numarul 9.
RECORD. In varsta de 25 de ani, Federer a castigat pentru a treia oara consecutiv la US Open, dupa victoriile impotriva australianului Lleyton Hewitt. Mai mult decat atat, Federer se afla la al 41-lea titlu din cariera, dintre care opt au fost castigate in acest an. Trei dintre acestea sunt, la fel ca si in 2004, de Grand Slam (Australian Open, Wimbledon si US Open), Federer fiind doar al doilea jucator din era Open care intr-un singur an a atins toate cele patru finale ale turneelor de Grand Slam, dupa australianul Rod Laver, in 1969. In alta ordine de idei, perechea Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 2, a castigat duminica proba de dublu junioare a aceluiasi turneu, dupa ce a invins in ultimul act, cu scorul de 7-5, 6-2, cuplul Sharon Fichman/Anastasia Pavliucenkova (Canada/Rusia), cotat cu prima sansa. Totodata, US Open a fost ultima competitie oficiala pentru Martina Navratilova.

Vis indeplinit pentru Maria Sarapova


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.