Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 3, a castigat US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, invingand-o sambata, in finala, cu scorul de 6-4, 6-4, pe belgianca Justine Henin-Hardenne, a doua favorita a competitiei. Sa
Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 3, a castigat US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, invingand-o sambata, in finala, cu scorul de 6-4, 6-4, pe belgianca Justine Henin-Hardenne, a doua favorita a competitiei. Sarapova, in varsta de 19 ani, s-a impus dupa o ora si jumatate de joc, reusind sa castige astfel al doilea turneu de Grand Slam din cariera dupa reusita de la Wimbledon 2004. Rusoaica se afla la al 13-lea titlu din cariera si la al treilea in acest an, dupa victoriile de la Indian Wells si San Diego. Henin-Hardenne, in varsta de 24 de ani, a disputat toate finalele turneelor de Grand Slam din acest an, impunandu-se doar la Roland Garros. Belgianca a fost invinsa la Australian Open si Wimbledon de sportiva franceza Amelie Mauresmo, iar la US Open de Maria Sarapova. Finala masculina, care i-a pus fata in fata pe americanul Andy Roddick si pe elvetianul Roger Federrer, urma sa se dispute azi noapte. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.