Sapte tineri au murit, ieri dimineata, in jurul orei 04.00, dupa ce Dacia in care se aflau opt persoane - fete si baieti - a iesit de pe sosea si a lovit un copac de pe marginea drumului, in localitatea Valcele, din judetul Calarasi. Dintre cei opt t
Sapte tineri au murit, ieri dimineata, in jurul orei 04.00, dupa ce Dacia in care se aflau opt persoane - fete si baieti - a iesit de pe sosea si a lovit un copac de pe marginea drumului, in localitatea Valcele, din judetul Calarasi. Dintre cei opt tineri care se aflau in masina, doar un singur pasager, un elev de 17 ani, din comuna Dragos Voda, a scapat cu rani usoare.
Medicul de garda la Serviciul de Ambulanta Calarasi a declarat ca supravietuitorul accidentului, aflat in stare de soc, a gasit un telefon mobil in masina distrusa si a sunat la intamplare, pentru a cere ajutor. Persoana care a raspuns la telefon a sunat apoi la Salvare. Toate victimele au fost identificate de Politie, ele avand varste cuprinse intre 17 si 25 de ani. Soferul autoturismului era un student de 22 de ani, din Bucuresti, si nu a supravietuit accidentului. Accidentul a avut loc pe DJ 306 (kilometrul 9+350). In Dacia condusa de Daniel A., de 22 de ani, din Bucuresti, se mai aflau sapte pasageri cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, care se intorceau de la discoteca din localitatea Vlad Tepes, judetul Calarasi. Politistii au stabilit ca soferul autoturismului, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul directiei si a intrat intr-un copac aflat pe marginea drumului. In momentul producerii accidentului, nici soferul, nici pasagerii nu purtau centuri de siguranta. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.