Rapidul a suferit o ora in fata noului FC Vaslui, fiind destul de aproape sa produca o noua surpriza neplacuta fanilor sai. A fost de nevoie de o sclipire de geniu a lui Mugurel Buga, care i-a pasat lui Moldovan cu calcaiul, lasandu-l singur pe un cu
Rapidul a suferit o ora in fata noului FC Vaslui, fiind destul de aproape sa produca o noua surpriza neplacuta fanilor sai. A fost de nevoie de o sclipire de geniu a lui Mugurel Buga, care i-a pasat lui Moldovan cu calcaiul, lasandu-l singur pe un culoar excelent, iar veteranul Rapidului a deschis scorul, ce-i drept, in doua "rate", pentru ca in prima faza a fost blocat de Haisan. Pana atunci, moldovenii se aparasera in zece jucatori de camp, cu multa inversunare, iar Rapidul nu avusese decat doua ocazii, ambele ratate de Burdujan. Singura raza de lumina in jocul giulesetenilor a venit de la Costin Lazar, care a debutat convingator la Rapid, avand o contributie substantiala la linistea defensiva a echipei sale. Dupa gol, mintile giulestenilor s-au limpezit, jocul a curs mai repede si mai bine, Vasluiul a cedat fizic si psihic, neavand nici o tentativa de a iesi din propria jumatate. Era si greu, fiindca gazdele au tinut mortis sa se razbune pe echipa pe care au acuzat-o ca "a stat pe burta" in fata Stelei in campionatul trecut, elevii lui Razvan Lucescu presand cu o furie incredibila in ultima jumatate de ora. "A fost un meci controlat in totalitate de Rapid. Scorul putea fi mai mare. Putem fi optimisti ca vom creste, a fost o perioada foarte grea". a spus Lucescu la final. Tehnicianul rapidist a mentionat ca revenirea lui Maldarasanu, dupa o lunga perioada de indisponibilitate, ii provoaca "o satisfactie uriasa" si considera ca mijlocasul Costin Lazar, achizitionat de la Sportul Studentesc, impreuna cu Ionut Mazilu, a demonstrat in meciul cu FC Vaslui ca este un castig pentru Rapid. "Au fost doua penalty-uri neacordate pentru Rapid in prima repriza: un hent clar si un fault la Moldovan. Inainte sa faca remarci despre arbitraj, domnul Multescu ar trebui sa se uite la caseta. Noi avem meci de meci probleme de arbitraj. Intr-un viitor apropiat se vor intoarce aceste greseli si in favoarea noastra", a comentat Lucescu acuzatiile la adresa arbitrajului aduse de Gigi Multescu, antrenorul Vasluiului. A surprins din nou George Copos, care a laudat prestatia echipei, dar a afirmat, fara sa dea nume, ca aceasta a jucat in zece. "Adica n-a venit cu nimic nou? Nu stiu la ce s-a referit", a comentat Maldarasanu, care a parut ca se simte vizat de declaratia patronului. Putin probabil, pentru ca jucatorul revenit dupa o pauza de mai bine de sase luni a avut o bara si a intrat destul de repede in jocul combinativ al echipei sale. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.