"Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort", cu Johnny Depp in rolul principal, a devenit al treilea film din istorie care depaseste un miliard de dolari incasari la nivel mondial, informeaza Reuters. Filmul a atins vineri 1,003 miliarde de dolari inc
"Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort", cu Johnny Depp in rolul principal, a devenit al treilea film din istorie care depaseste un miliard de dolari incasari la nivel mondial, informeaza Reuters. Filmul a atins vineri 1,003 miliarde de dolari incasari, potivit distribuitorului Walt Disney Co. Este putin probabil ca suma sa mai creasca substantial in urmatoarele saptamani. "Titanic", lansat in 1997, detine recordul de incasari, cu 1,8 miliarde de dolari. El este urmat de "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", lansat in 2003, care a inregistrat incasari de 1,1 miliarde de dolari. "Piratii din Caraibe 2", care a dominat box office-ul din afara Statelor Unite in ultimele noua saptamani, va intra pe ultima piata majora, in Italia, miercuri. Prima productie din serie a obtinut in 2003 pe piata italiana 21 milioane de dolari, iar pe plan mondial, 656 milioane de dolari. Continuarea lansata in acest an a incasat pana in prezent 415,1 milioane de dolari in America de Nord si 587,5 milioane pe celelalte piete, fiind filmul cu cele mai mari incasari din 2006. A treia parte a "Piratilor din Caraibe" se turneaza deja la Los Angeles, iar premiera este programata pentru mai 2007. Actorii din rolurile principale - Johnny Depp, Keira Knightley si Orlando Bloom - participa si la acest proiect. Totodata, chitaristul formatiei Rolling Stones, Keith Richards, filmeaza la Los Angeles, dar producatorii nu au anuntat oficial despre ce rol e vorba. Richards, despre care Depp declara ca a fost o sursa de inspiratie pentru felul in care il interpreteaza pe Capitanul Sparrow, a fost rugat la un moment dat sa-l joace pe tatal Capitanului, insa e posibil ca acest plan sa fi fost schimbat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.