Antrenorul nationalei de polo
Varsta: 43 de ani Nationala de polo a Romaniei, antrenata de Vlad Hagiu, a reusit sa se inscrie in elita acestui sport. Desi a obtinut doar locul patru la Campionatul European de la Belgrad, romanii au lasat in
Antrenorul nationalei de polo
Varsta: 43 de ani Nationala de polo a Romaniei, antrenata de Vlad Hagiu, a reusit sa se inscrie in elita acestui sport. Desi a obtinut doar locul patru la Campionatul European de la Belgrad, romanii au lasat in urma mari forte din polo-ul continental, constituind surpriza competitiei gazduite de Serbia. Vlad Hagiu reusise ca jucator o performanta similara in 1993, el aratandu-se acum si un antrenor excelent. Romania are asigurata calificarea directa la CM din 2007, datorita clasarii pe locul 6 la Cupa Mondiala. Pentru performanta obtinuta la acest Campionat European, care ii califica pe poloistii romani direct la turneul final al CE din 2008, de la Malaga (Spania), Jurnalul National il declara pe antrenorul nationalei de polo, Vlad Hagiu, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.