Pazea, Mihai Ogasanu prinde viteza! Si-a cumparat motor de 12.000 de euro, mai exact o motocicleta BMW. Daca tot este pe cai mari, Ogasanu Jr este gata sa lanseze o piesa R&B&reggae, cu trupa sa Central BPM. Le, le,le, Mihai Ogasanu canta
Pazea, Mihai Ogasanu prinde viteza! Si-a cumparat motor de 12.000 de euro, mai exact o motocicleta BMW. Daca tot este pe cai mari, Ogasanu Jr este gata sa lanseze o piesa R&B&reggae, cu trupa sa Central BPM.

Le, le,le, Mihai Ogasanu canta! Impreuna cu Ioana Sihota, Camelia Marinescu si Alina Marin - adica Central BPM - , juniorul a scos piesa ""Up to ya!"", care-i invita pe straini sa vina in cluburile din Romania. Ritmul de R&B altoit cu reggae se va prinde bine in topurile muzicale ale posturilor de radio.
ATENTIE LA REZERVOR! Ogasanu este hotarat sa-i depaseasca pe muzicieni si sa termine cursa pe primul loc. Si-a luat o motocicleta puternica pentru a ajunge la timp oriunde il cheama datoria. Duminica, a fost la Timisoara pentru a avea grija de sonorizarea Loredanei Groza (care a sustinut un recital, bineinteles). Totusi, compozitorul trebuie sa fie atent sa nu ramana fara combustibil ""inainte devreme"". Pana la iarna, este musai sa mai scoata (din rezervor) a treia replica la hit-ul ""Le,le,le"". Loredana va respecta traditia si va sustine un recital in Piata Revolutiei, cu ocazia ProTVlionului. Si e impedios necesar sa se prezinte in straie de sarbatoare, ""gatita"" cu un hit pe masura evenimentului! Asa ca Mihai s-a apucat de treaba pentru a onora comanda pana la inceputul lunii decembrie. Compozitorul-solist spera ca ""Up to ya!"" va ajunge si pe la urechile unui producator, care il va invita sa intre in ""casa"" lui. Voce are, ""motorasul"" ii merge, altfel n-ar mai fi avut o fabrica de hit-uri din care se tot aprovizioneaza Loredana Groza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.