Biletele pentru meciurile pe care Steaua le va disputa in Liga Campionilor au fost puse in vanzare sambata dimineata cu intarziere de aproape o ora si jumatate, dupa ce managerul general Mihai Stoica si directorul executiv Valeriu Argaseala au inlocu
Biletele pentru meciurile pe care Steaua le va disputa in Liga Campionilor au fost puse in vanzare sambata dimineata cu intarziere de aproape o ora si jumatate, dupa ce managerul general Mihai Stoica si directorul executiv Valeriu Argaseala au inlocuit casierii surprinsi in timp ce negociau cu speculantii. La ora 10, cand era programat sa se deschida casele, in parcarea exterioara a stadionului Steaua se aflau deja aproximativ 250 de persoane. Punerea in vanzare a biletelor a fost insa intarziata, iar la ora 10,30 in zona unde au fost amplasate cele 14 case de bilete si-au facut aparitia managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, si directorul executiv Valeriu Argaseala. Acestia le-au explicat fanilor nemultumiti din cauza intarzierii ca au fost nevoiti sa inlocuiasca mai multi vanzatori care erau in legatura cu speculantii si au fost surprinsi cand se pregateau sa le dea acestora bilete inca dinaintea comercializarii lor la case. "Unii au fugit, iar altii dau cu subsemnatul pe la politie", a spus Argaseala. Inlocuirea casierilor si numaratoarea biletelor au durat pana la ora 11,15, le-a spus Argaseala, in aplauzele celor aproximativ 500 de fani care se adunasera la Stadionul "Steaua", iar la ora 12 se deschisesera deja toate casele de bilete. Acestea pot fi achizitionate, in aceasta saptamana, doar de catre abonati, iar de lunea viitoare cele ramase vor fi vandute la liber. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.