Dinamo Kiev, adversara de miercuri a Stelei, in Grupa E a Ligii Campionilor, a jucat sambata, la Donetk, cu Metalurg, in etapa a 6-a a campionatului ucrainean, obtinand doar un egal, dupa cinci victorii consecutive. "Nu am jucat bine, au fost multe l
Dinamo Kiev, adversara de miercuri a Stelei, in Grupa E a Ligii Campionilor, a jucat sambata, la Donetk, cu Metalurg, in etapa a 6-a a campionatului ucrainean, obtinand doar un egal, dupa cinci victorii consecutive. "Nu am jucat bine, au fost multe lucruri pe care nu le-am realizat. Nu stiu de ce nu am jucat si in prima repriza ca in a doua parte. Probabil ca gandul jucatorilor era la meciul de miercuri cu Steaua. Nu, nu ne-am menajat fortele. Probabil, subconstient, fotbalistii mei aveau deja mintea la partida din Liga Campionilor", a comentat la finalul intalnirii Anatoli Demianenko, tehnicianul lui Dinamo. Ca si Olaroiu, acesta a preferat sa-si menajeze cateva piese de baza, printre care si pe Diogo Rincon, care a intrat si a egalat pentru vicecampioana Ucrainei dupa pauza * Xanthi Skoda, adversara lui Dinamo de joi, din turul intai al Cupei UEFA, a pierdut cu 0-1 pe terenul campioanei Panathinaikos, meci urmarit pe viu de Mircea Rednic. "Este o echipa omogena, cu jucatori cu experienta, masivi, foarte periculosi la fazele fixe, trebuie sa avem teama de ei si trebuie sa tratam meciul foarte in serios daca vrem sa ne calificam", a apreciat ieri Rednic, care a mai spus ca Xanthi are doar un punct dupa trei etape deoarece a jucat cu "granzii" Greciei * Nacional Madeira, echipa care va juca joi in Giulesti in turul intai al Cupei UEFA, a fost si ea invinsa, pe teren propriu, de Sporting Lisabona, scor 0-1. Carlos Brito, antrenorul echipei portugheze, are viata grea, fiindca echipa sa nu a acumulat nici un punct dupa doua etape. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.