O femeie care a castigat un milion de dolari la o loterie de stat acum patru ani a reusit, luna trecuta, sa mai castige un alt milion, tot la Loto. Valerie Wilson, de 56 de ani, care lucreaza la un magazin din Long Island, a povestit ca "prima data n
O femeie care a castigat un milion de dolari la o loterie de stat acum patru ani a reusit, luna trecuta, sa mai castige un alt milion, tot la Loto. Valerie Wilson, de 56 de ani, care lucreaza la un magazin din Long Island, a povestit ca "prima data nu mi-a venit sa cred, insa dupa ce mi s-a mai intamplat inca o data am zis ca Dumnezeu e de partea mea categoric".
Prima data cand a castigat, in 2002, dupa calculele Loteriei de Stat din New York, a avut o sansa la 5,2 milioane, iar acum cand a castigat din nou, a avut o sansa de una la 705.600. Una peste alta, sansele sale de castig in ambele jocuri au fost de una la 3.669.120.000.000.
Un purtator de cuvant al Loteriei a verificat identitatea castigatoarei, dar a refuzat sa faca vreun comentariu oficial inainte de organziarea unei conferinte de presa. Potrivit autoritatilor, in intreaga istorie a Loteriei, au mai existat inca doua cazuri asemanatoare.
In cidua norocului sau fantastic, Wilson nu a demisionat de la firma de catering unde lucreaza si a declarat ca planuieste sa faca sandwichuri pana cel putin in decembrie.
Premiul ii va fi acordat in rate, pe o durata de 20 de ani, iar norocoasa a povestit ca daca cu primul castig a cumparat case celor trei copii ai sai, de data aceasta banii ii va pastra si pentru ea si va incerca sa se distreze cat mai bine. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.