Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) si Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) ofera posibilitatea efectuarii unei vacante la tara, pe o perioada de cinci zile, cu doar 135 lei de persoana. Noua oferta este realizata p
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) si Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) ofera posibilitatea efectuarii unei vacante la tara, pe o perioada de cinci zile, cu doar 135 lei de persoana. Noua oferta este realizata prin programul social "Vacanta la tara", destinat celor care vor sa petreaca o vacanta in satele romanesti. Programul social este valabil in perioada 10 septembrie - 1 noiembrie 2006, oferindu-se o vacanta la tara, cu cazare pentru cinci nopti, de duminica pana vineri, in pensiuni de doua, trei si patru margarete. Pentru a-si petrece vacanta la pensiuni de doua margarete, fiecare persoana trebuie sa plateasca 135 lei pentru cinci nopti de cazare. De asemenea, se poate face o vacanta la tara, la pretul de 145 lei pe persoana, la pensiuni de trei si patru margarete. Rezervarile se fac prin filialele ANTREC din judetele Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Ilfov, Harghita, Neamt si Prahova. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.