Doi cetateni nigerieni au fost retinuti de politisti in timp ce incercau sa vanda bilete bancare falsificate, in valoare de 7000 USD. Politistii i-au prins in flagrant pe O. John si S. Jaro, ambii de nationalitate nigeriana, in timp ce incercau sa va
Doi cetateni nigerieni au fost retinuti de politisti in timp ce incercau sa vanda bilete bancare falsificate, in valoare de 7000 USD. Politistii i-au prins in flagrant pe O. John si S. Jaro, ambii de nationalitate nigeriana, in timp ce incercau sa vanda unei persoane, pentru 3500 dolari, sapte CEC-uri la purtator, de tipul "Money Orders", cu valoare nominala de 1000 USD. In urma cercetarilor, au rezultat indicii cu privire la faptul ca filele CEC gasite asupra celor doi inculpati provin de la un cunoscut al acestora din Canada. Potrivit Rompres, cei doi au fost pusi sub urmarire penala, fiind acuzati de punere in circulatie de monede sau alte valori si constituirea unui grup infractional organizat, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventiva. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.