Un autoturism marca BMW care circula pe Calea Dorobantilor din Capitala si o Dacie parcata pe aceeasi strada au ajuns, vineri seara, in sediul unei banci, in urma unui accident produs de soferul masinii BMW. Potrivit unui comunicat al Politiei Capita
Un autoturism marca BMW care circula pe Calea Dorobantilor din Capitala si o Dacie parcata pe aceeasi strada au ajuns, vineri seara, in sediul unei banci, in urma unui accident produs de soferul masinii BMW. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, accidentul a avut loc in jurul orei 23.00, cand Cristian Ene, care conducea un autoturism marca BMW dinspre Piata Dorobantilor spre Stefan cel Mare, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul directiei si a intrat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism marca "Toyota". In urma impactului, autoturismul BMW a ricosat intr-o Dacia Nova parcata pe sensul opus, pe care a proiectat-o in sediul unei banci de pe Calea Dorobantilor. Totodata, in urma coliziunii cu Dacia, autoturismul BMW a intrat in reprezentanta aceleiasi banci.
Masuratorile efectuate de agentii de la Brigada Rutiera a Capitalei arata ca protagonistul accidentului, bucuresteanul Cristian Ene, in varsta de aproximativ 20 de ani, aflat la volanul autoturismului BMW cu numarul B-33-XGH, rula cu viteza foarte mare pe Calea Dorobantilor dinspre zona Aviatorilor. Potrivit postului de televiziune Realitatea TV, soferul masinii Toyota este Radu Silaghi, viceprimarul Sectorului 4 al Capitalei.
Martorii sustin ca, in momentul in care a ajuns in dreptul imobilului cu numarul 134, tanarul Cristian Ene a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens unde a acrosat o alta masina. In cele din urma, BMW-ul s-a izbit de o Dacia Nova si a ricosat, prin vitrina, in sediul bancii ING. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Soferul autoturismului BMW avea permis de conducere din 2006, potrivit sursei citate. In urma accidentului, politistii au intocmit dosar de cercetare, care va fi trimis Biroului Cercetari Penale - Sector 1 din cadrul Brigazii de Politie Rutiera. De asemenea, soferul BMW-ului, Cristian Ene, a scapat ca prin minune doar cu cateva zgarieturi in urma accidentului. El a suferit doar un traumatism cranian minor si, dupa ce a primit ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Floreasca, a fost lasat sa plece acasa. Avand in vedere ca analizele de laborator au scos in evidenta faptul ca tanarul nu consumase bauturi alcoolice, accidentul a fost pus pe seama vitezei excesive si a lipsei sale de experienta la volan. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.