S-a lansat www.fotopedia.ro - un portal pentru pasionatii de fotografie. Aici doritorii pot descoperi un magazin online cu camere foto compacte, semi-profesionale si profesionale, concursuri de fotografie, laborator foto (tiparirea imaginilor digital
S-a lansat www.fotopedia.ro - un portal pentru pasionatii de fotografie. Aici doritorii pot descoperi un magazin online cu camere foto compacte, semi-profesionale si profesionale, concursuri de fotografie, laborator foto (tiparirea imaginilor digitale pe hartie fotografica), tips & tricks pentru cele mai reusite fotografii si un forum unde sa-si impartaseasca experientele fotografice. O sectiune speciala, Fotopedia Campus, este dedicata sfaturilor si articolelor utile oricarui fotograf. Trucuri pentru fotografii mai reusite si articole scrise de profesionisti in prelucrarea digitala a fotografiilor pot fi accesate gratuit. In plus, utilizatorii au posibilitatea sa ceara sfaturi editorilor, folosind un formular on-line, iar raspunsurile sunt afisate pe site pentru a putea fi citite de toti cei interesati. Sectiunea Fotografia Lunii gazduieste lunar o expozitie on-line cu cele mai bune fotografii realizate de utilizatorii site-ului. Vizitatorii au ultimul cuvant in alegerea castigatorilor, care sunt desemnati in urma numarului de voturi primite. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.