La 24 octombrie, de la ora 19:30, artistul britanic Seal va canta la Sala Polivalenta din Capitala, in cadrul unui concert prezentat de Events. La acest spectacol, cel mai ieftin bilet va costa 75 RON. Compania care a organizat 50 Cent, Bloodho
La 24 octombrie, de la ora 19:30, artistul britanic Seal va canta la Sala Polivalenta din Capitala, in cadrul unui concert prezentat de Events. La acest spectacol, cel mai ieftin bilet va costa 75 RON.


Compania care a organizat 50 Cent, Bloodhound Gang si Billy Idol continua seria concertelor cu Seal, considerat cel mai popular interpret britanic de muzica soul. In primele doua albume (aparute sub titulatura Seal in anii 1991 si 1994) muzicianul a reusit o interesanta fuziune de soul, pop, dance si rock, care l-a facut celebru atat in Europa cat si in Statele Unite. Nascut Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel, in Paddington (Marea Britanie) este fiul lui Adebisi Samuel (emigrant nigerian) si a Francisei Samuel (emigranta afro-braziliana).
NUMARUL 1. In 1990, Seal a spart gheata (alaturi de Adamski), cand piesa compusa de el, ""Killer"", a ajuns locul 1 in Marea Britanie. A urmat un contract (cu ZTT Records) si o cariera solistica de succes, cu o serie de hituri, ""Crazy"", ""Prayer For The Dying"", ""Newborn Friend"", ""Fly Like An Eagle"",""Waiting For You"", ""Killer 2005"" etc, dar mai ales ""Kiss From A Rose"", care i-a adus trei premii Grammy si un MTV Video Music Award. Albumele lui s-au vandut foarte bine ajungand (de mai multe ori) discuri de aur si de platina. In 2002, Seal a primit o onoranta invitatie din partea lui Carlos Santana de a fi special guest pe albumul ""Shaman"". Colaborarea dintre cei doi a avut ca rezultat piesa ""You Are My Kind"".
TOPMODELE. In urma unei boli din copilarie (discoid lupus) Seal si-a pierdut parul si a ramas cu fata brazdata de cicatrice. De-a lungul anilor, referitor la cicatricele lui Seal s-au facut tot felul de presupuneri: ca sunt rezultatul unor ritualuri africane, muscaturi de lup, accident de motocicleta sau bataie primita cu ochelarii pe nas. In ciuda infatisarii, Seal a fost si este inconjurat numai de femei foarte frumoase: a avut o lunga relatie cu topmodelul german Tatjana Patitz, cu celebrul fotomodel Tyra Banks si in 2005
s-a insurat cu Heidi Klum, topmodel si actrita. Cei doi au impreuna un copil (Henry Gunther Ademola Dashu Samuel), nascut in septembrie anul trecut la Los Angeles si mai asteapta unul. Inainte de Seal, Klum a avut o relatie cu boss-ul Formulei 1, Flavio Briatore, avand impreuna o fetita, Leni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.