Conducerea timisoreana chiar a crezut ca se poate bate cu granzii din Bucuresti. Insa de trei ani tot viseaza. Si la modul cum se exprima, este foarte posibil sa o mai faca mult timp de acum inainte, iar titlul sau cupele europene vor ramane o hi
Conducerea timisoreana chiar a crezut ca se poate bate cu granzii din Bucuresti. Insa de trei ani tot viseaza.

Si la modul cum se exprima, este foarte posibil sa o mai faca mult timp de acum inainte, iar titlul sau cupele europene vor ramane o himera. De remarcat ca patronul formatiei, Marian Iancu, pare sa-si fi luat mana de pe echipa, el anuntand ca se va implica din nou abia cand vor incepe sa apara si rezultatele.
PLICTISEALA. La Iasi, scandalurile se tin lant. Din ratiuni financiare. Insa antrenorul Ionut Popa stie sa-si tina elevii in priza, lucru care a incercat sa-l faca si in fata timisorenilor. Numai ca a iesit o prima repriza mai mult decat plictisitoare, primul sut spre poarta fiind expediat abia in minutul 40. Timisorenii au incercat mai mult, insa au facut-o fara orizont, in timp ce gazdele au raspuns pe contraatac. Singura ocazie a avut-o Cristea in finalul primei reprize. Dupa pauza, antrenorul timisorenilor, Sorin Cartu, a incercat sa schimbe ceva, l-a introdus pe Grigorie in locul inutilului Cristea, apoi pe Mircea Oprea, fortand atacul. Cei doi au fost si protagonistii celei mai mari ocazii a meciului, cand primul a centrat, iar Oprea a reluat in transversala (a€™85). In prelungiri, ambele echipe au trecut pe langa victorie prin Balba, respectiv acelasi Oprea. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.