Regizor
Varsta: 68 de ani Apreciata regizoare Catalina Buzoianu este directorul onorific al festivalului de la Dunare ""Zile si nopti de teatru european la Braila"". Manifestarea este organizata de Teatrul ""Maria Filotti"", Primaria Municipi
Regizor
Varsta: 68 de ani Apreciata regizoare Catalina Buzoianu este directorul onorific al festivalului de la Dunare ""Zile si nopti de teatru european la Braila"". Manifestarea este organizata de Teatrul ""Maria Filotti"", Primaria Municipiului Braila, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor si UNITER. Editia a II-a a Festivalului de la Braila reuneste spectacole ale unor teatre si companii din noua tari, selectate pentru a crea un dialog cultural, cu atat mai mult cu cat scopul evenimentului este de a valorifica si dezvolta traditia cosmopolita a orasului de pe Dunare, potentialul lui cultural si multietnic. Pentru montarea unor spectacole memorabile in teatrul brailean, care au contribuit la sporirea prestigiului Teatrului ""Maria Filotti"", Jurnalul National o declara pe Catalina Buzoianu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.