Printr-un proiect de lege care va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, Cabinetul Tariceanu a marit numarul zonelor identificate in timpul guvernarii Nastase ca avand ""potential schiabil"". Proiectul initial

Printr-un proiect de lege care va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, Cabinetul Tariceanu a marit numarul zonelor identificate in timpul guvernarii Nastase ca avand ""potential schiabil"".

Proiectul initial, promulgat in decembrie 2003 si intitulat ""Programul national de dezvoltare a turismului montan «Superschi in Carpati»"", vizeaza identificarea si atragerea in circuitul turistic a zonelor care permit practicarea sporturilor de iarna si sustinerea dezvoltarii acestora printr-un parteneriat public-privat. Conform acestor prevederi, programul urma sa se aplice in etape. Prin proiectul de modificare elaborat de cabinetul Tariceanu, Programul ""Superschi in Carpati"" devine ""Schi in Romania"", iar aceasta etapizare a fost eliminata. Zonele respective, asa cum sunt ele mentionate in anexa proiectului de lege, se gasesc in 22 de judete, printre care Arges, Cluj, Bacau, Dambovita, Neamt, Satu-Mare, Vrancea. (A.N)

Accesati aici Legea 526/2003 si proiectul de modificare adoptat de Senat


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.