""Ros-albastrii"" au castigat la Pitesti de-abia in minutul 86, dar gazdele au reclamat un penalty la contactul petrecut mai devreme intre Dorin Goian si Tanasa.

Destul de linistita pana in ultimele zece minute, partida de sambata de la Pitesti s-a involburat in minutul 84, atunci cand, la o intrare a stelistului Goian asupra lui Tanasa, argesenii au reclamat lovitura de la 11 metri.
ACUZATII. Cum arbitrul Cristi Balaj n-a acordat nimic, iar Steaua s-a impus pana la urma cu scorul de 1-0, gratie reusitei ex-pitesteanului Nicolae Dica, gazdele si-au varsat naduful pe ""centralul"" intalnirii. ""Balaj nu este om serios. Este un vagabond si, daca va fi nevoie, de aici incolo voi aduce la meciurile importante ale Argesului arbitri straini. Jocurile se fac in alta parte. A fost penalty clar la Tanasa, iar la golul marcat de Steaua, Badea l-a faultat pe Bazzi, iar apoi a fost ofsaid"", a declarat patronul Argesului, Cornel Penescu. La randul sau, fostul mare international Nicolae Dobrin s-a aratat dezamagit: ""In urma cu doua sezoane, cand Steaua a castigat cu 1-0 printr-un penalty transformat de Dica, acelasi arbitru, Cristian Balaj, l-a eliminat pe Somcherechi si a dictat o lovitura de pedeapsa inexistenta in favoarea Stelei. Astazi n-a mai dat penalty, pentru ca era pentru FC Arges"".

BECALI, SUPEROPTIMIST