Sub coordonarea profesorului dr. Mihai Voiculescu, seful Centrului de Medicina Interna de la Spitalul Fundeni, in perioada 22-23 septembrie se va desfasura la Hotelul Intercontinental un eveniment medical de referinta: Congresul Asociatiei Romane pen
Sub coordonarea profesorului dr. Mihai Voiculescu, seful Centrului de Medicina Interna de la Spitalul Fundeni, in perioada 22-23 septembrie se va desfasura la Hotelul Intercontinental un eveniment medical de referinta: Congresul Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului.

Temele congresului cu participare internationala sunt de mare interes si actualitate si se adreseaza medicului specialist hepatolog, gastroenterolog, medicului internist si, nu in ultimul rand, medicului de familie. In acest an se vor dezbate, printre altele, dializa hepatica, fibrogeneza si cancerul hepatic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.