La Constanta s-a desfasurat sambata prima editie a World GameMaster Tournament (WGT), o competitie adresata pasionatilor de jocuri pe computere.
Agitatie, incordare, bucurie si tristete pentru jucatori. Au fost prezenti cei mai buni jucatori ai LAN-ului, selectionati online in perioada 22-30 august pentru concursurile de Counter-Strike, in echipe de cate trei, FIFA 2006 si NFS. Lume multa, unii veniti ca suporteri, altii doar ca sa priveasca, cei prezenti in club putand urmari si ei imagini ale intrecerii. O mana de adolescenti, prea putini trecuti de varsta majoratului, s-a bucurat sau a simtit gustul amar al infrangerii alaturi de suporteri.
COMPETITIE. Ei s-au ""batut"" toata dupa-amiaza pentru locul intai, dar si pentru premiile puse in joc: produse in valoare de 1.500 de euro pentru primii clasati la Counter Strike, produse de cate 600 de euro pentru primii clasati la FIFA si NFS. World Game Master Tournament se desfasoara in 26 de tari din Africa, Asia, Europa si America de Nord.
Competitia, desfasurata pe platforme Asus, a avut loc in ""Club Forte Games"", acesta fiind ales datorita ""infrastructurii"" existente, sistemele fiind mai usor de instalat. (Alina Munteanu)