Aseara, in finala mica a CE de la Belgrad, nationala Romaniei a fost invinsa de Spania, scor 4-10, ratand astfel cucerirea medaliilor de bronz. Echipa nationala de polo nu a reusit sa depaseasca cea mai buna performanta la CE, locul 4, obtinut l
Aseara, in finala mica a CE de la Belgrad, nationala Romaniei a fost invinsa de Spania, scor 4-10, ratand astfel cucerirea medaliilor de bronz.


Echipa nationala de polo nu a reusit sa depaseasca cea mai buna performanta la CE, locul 4, obtinut la Shefield in 1996. Dar ramane cu aceeasi pozitie la editia din acest an, desfasurata la Belgrad.
COSMAR. Baietii lui Vlad Hagiu au fost invinsi din nou de Spania, care a devenit un cosmar pentru romani.
La CM de anul trecut, spaniolii ne-au invins in finala pentru locul 5, scor 8-7, iar acum, in grupe,
ne-au batut cu 11-8. ""Este o generatie de exceptie, care merita o performanta deosebita. Sper sa ne luam revansa"", spunea Vlad Hagiu inainte de meci.
TRAC. Poloistii romani au intrat cu trac in bazin, au tinut aproape pana la 3-4, dupa care au cedat decisiv. S-a ratat foarte mult, mai ales in situatii de superioritate numerica, inclusiv un penalty, prin Musat. Asta in timp ce portarul spaniolilor, Aguilar, a aparat aproape tot. Pentru echipa noastra au marcat Edi Andrei (2), Georgescu si Musat. Romania si-a asigurat totusi calificarea la CM din 2007 si CE din 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.